top of page

din fest

ARTE din personlig fest- og bryllupsarrangør med fokus på bæredygtighed, stemning og æstetik.

Hvad kan du forvente?

Det vigtige for mig er, at din fest bliver ligesom, du ønsker det. Jeg kan hjælpe med meget eller lidt, det er helt op til dig, og du kan justere alt efter dit behov undervejs.

 

Det er vigtigt, at beslutninger bliver både tænkt og mærket. Jeg inddrager fysiske og taktile materialer til at sanse og skabe stemning, som hjælper med at visualisere og træffe beslutninger. Derudover anvender jeg digitale værktøjer til planlægning og projektstyring, der muliggør et tættere samarbejde mellem os på tværs af tid og rum. Altsammen for at skabe den begivenhed, du drømmer om.

white and black floral textile_edited_edited.jpg

Festen er kulminationen af
de gode forberedelser, og ARTE EVENTS sørger for, at det spiller før, under og efter.

Jeg er festarrangør med høj æstetik og øje for bæredygtighed.

Sammen brainstormer og kommer vi på idéer. Vi gennemgår praktiske ting, og jeg sørger for, at alt er husket og snakket igennem. Jeg stiller de nysgerrige og afklarende spørgsmål - de spørgsmål du allerede har tænker over og det du endnu ikke har tænkt på.

Jeg er helt med på, at idéer kan komme hen af vejen og beslutninger kan føles forkert. Det er der plads til, og sammen finder vi de bedste løsninger for tilpasning og justering.

Din fest, dit udtryk. Jeg elsker at få personligheder til at træde frem i udtryk og udførsel, så man kan se og mærke, at det er netop din fest. 

Jeg tilføjer prikken over i'et, der gør, at din fest kan huskes og mærkes. 

Den pæne fest men upersonlige fest. Sørg for at bringe dig selv i spil og tænk på at skabe stemninger ved at lægge op til samtaleemner, minder eller smil.

 

Hvad er betyder en bæredygtig fest?
Det betyder i hvert fald ikke, at det skal være gråt og kedeligt, tørret og ferskt. Dine drømme skal indfries, og det der kan være bæredygtigt, bliver det.

Det betyder fx, at maden og blomsterne følger sæsonen, og så tilføjer vi de ting, der gør, at det bliver dit udtryk. 

Jeg har en kærlighed for smukke, sanselige ting. For genbrug og omtanke med forbrug. For det personlige og anderledes. For stemninger og kreativitet. Og ikke mindst for struktur, planlægning og udførsel. Alt gjort på en inspirerende og glad måde med et skønt samarbejde.

Leder du efter måder at pifte dit festlokale op på? Når tallerkenerne er standard-service, stolene kedelige, gardinerne grimme og akustikken dårlig, så skal der gøres lidt for at sætte det hyggelig præg, der indbyder til fest. 

bottom of page