top of page
arte events grønt logo

Tag del i vores omstilling med omtanke
 

Du kan stadig bidrage til Arte events arbejde med at lave genbrugspynt og opdækninger selvom du ikke lige skal holde et event, fest eller middag.

NÆVN OS,

TAG OS

Ser du noget fedt, vi har lavet - eller burde lave? Fortæl os det <3 

 

Er der en konto, vi burde følge på Instagram? Er der nogle i dit netværk, som kunne være gavnligt, vi blev sat i forbindelse med? Er der et opslag på Facebook, vi burde læse? Eller en artikel vi burde tage et kig på? Er der en idé, der er lige os? Er der en trend, vi er gået glip af?

 

Hjælp os med at holde os opdaterede og tag eller send det til os. Tak!

VÆR VORES ØJNE

Vi samler på bestemte typer glas, service, vaser og meget andet. Nedenfor ser du et galleri med billeder af de ting, vi søger allermest. Så skriv, ring eller tip os, hvis du ser noget af det, vi søger. Måske du endda vil købe det med nu, hvor du er der. 

DONÈR DET DU

IKKE BRUGER

 

Vi altid efter kreative projekter og kan bruge nærmest alt. Indsend dit billede og en kort beskrivelse af det, du gerne vil donere, så takker vi ja eller nej hurtigst muligt. Vi ville elske bare at sige ja, men vi indtænker formål og at tingene kan få gavn andetsteds, hvis det ikke ligger inde for vores projektfremtid. Derudover er vi desværre også begrænsede af opbevaringsplads og lokaler. Donationer i form af økonomisk støtte, udlejning af lokale eller lagerplads er også meget velkomment og ikke mindst værdsat.

Vi søger

bottom of page