top of page
Vifter af genbrugsposer med guldkant

Få svar på alle de spørgsmål vi selv ville have

Uden jer, ingen os.
Uden fest, ingen festpynt.
Uden omtanke, hvilken fremtid?

 • SÅDAN FUNGERER UDLEJNINGSKONCEPTET
  Hvad enten du skal holde den helt store fest eller et mindre selskab, har vi festpynt lavet af genbrugsmaterialer. Alt er på lejebasis. Afhentning sker som udgangspunkt på vores adresse i Søborg, men nogle elementer kan dog sendes eller leveres efter aftale. Der er også mulighed for at booke os til opsætning til dit event. Vi har lavet forskellige pakker med pynt for at give dig et overblik over indhold og pris, men du er også hjertelig velkommen til at sammensætte på kryds og tværs. Kontakt os gerne så finder vi ud af det sammen. ​ Alt er unikt og skabt med omtanke af Arte events. Vi er til for dig, naturens og din fests skyld.
 • "JEG ER BANGE FOR AT ØDELÆGGE NOGET"
  Det hører vi rigtig ofte. Vores mantra er: "Ting er til for at blive brugt". Samtidig håber vi inderligt, at du vil passe godt på det. I mere konkrete termer så udlejer vi fx duge, velvidende at der kan blive spildt rødvin, karry eller cola på det. Og det er helt ok. Hvis vi ikke kan få pletterne af, så har vi altid plantefarvning op i ærmet. Så en smuk hvid dug, kan blive lyserød med avokadofarvning eller farvet gul med gyldenris. Hvis noget går i stykker, er der en erstatningspris - og det skal sendes retur til Arte events. Hele vores koncept handler om, at vi ikke smider noget ud, men upcycler det. Desuden er det en forudsætning for leje, at du læser de medfølgende vejledninger.
 • ALT ER HÅNDLAVET OG UNIKT
  Alt er håndlavet og unikt med alle dets skønheder og variationer. Vi håber, at du synes det er æstetisk, men også at du kan mærke kærligheden bag. Vi går ikke efter perfektheden, da naturen ikke er skabt sådan. Og netop derfor er pynten med til at skabe samtale og forbindelse. Samtidig er det æstetikken, der driver værket for, hvordan Arte events genbruger og upcycler. Det hele går hånd i hånd med en holistisk og bæredygtig tankegang.
 • HVAD KOSTER DET AT SENDE?
  Vi benytter os af GLS til forsendelse - alternativt egen udbringning eller fragtfirmaer ved større forsendelser. Ved forsendelse af en pakke indeholdende vimpler, servietter, lyskæde og blomster vil det blive sendt i omkring to flyttekasser med en samlet pris på 139 kr.
 • HVORDAN LEVERER OG OPSÆTTER I?
  Efter aftale med dig kommer vi ud på det pågældende sted og opsætter pynt, borddækning eller hvad der ellers er bestilt. Rent lavpraktisk aftaler vi et tidspunkt, hvor der forud er gjort klar til, at pynt og opdækning kan ske.
 • KAN ALT SENDES?
  Desværre ikke. Vi benytter af os GLS, hvor der er visse begrænsninger ifht. forsendelse. Hvis din pakke fx overskrider målene sat af GLS, så sender vi som to pakker - det har vi fundet ud af, er det billigste. Hvis du har et større arrangement, måske i erhvervssammenhæng, så kan særskilt fragtmand bestilles (ikke GLS). Kontakt os herom. Vi forsøger under hvert produkt i udlejningssortimentet at konkretisere og skrive, hvorvidt et produkt kan sendes eller ej.
 • HVORDAN HÆNGER JEG TINGENE OP?
  Til ophængning medfølger kroge beregnet til midlertidig ophængning. Antallet afhænger af din bestilling. Lidt mere information: Krogene anvendes på malede overflader, malet/lakeret træ, malet beton, fliser, metal, glas og jævne solide overflader som PVC, PE, PE, akryl m.m. Må ikke* anvendes på tapet, teksturerede overflader, mursten og andre ru (non-stick) overflader. *Vi har brugt den på tapet, men man skal være yderst forsigtig ved nedtagning, og Arte events tager intet ansvar for brug.
 • HVAD KRÆVER DET AF MIG, HVIS JEG SELV STÅR FOR OPPYNTNING AF ARTE EVENTS PYNT?
  Vi forsøger at gøre det så let som muligt for dig. Det er målet. Fx er der sedler på alle tilhørende poser eller kasser, pynten ligger i, så du ved, hvordan det skal pakkes sammen igen.
 • OPFORDRING TIL AT PRÆSENTERE PYNTEN
  Vi håber selvfølgelig, at du synes, det modtagede pynt er smukt. Men vi håber også, at du er stolt af at bidrage til en verden med omtanke ved at leje festpynt hos Arte events - og passe på det. Vi opfordrer til at lave en lille præsentation af pynten og eventuelt Arte events, så gæsterne ved, at pynten skal genbruges, og i det lys kan værdsætte og passe på det. En præsentation kunne fungere på samme måde, som når man introducerer en menu.
 • HVAD ER FORSKELLEN PÅ ET EVENT MED OMTANKE OG ET ALMINDELIGT?
  Det kræver ofte lidt mere tid efter arrangementets afslutning, da ting skal sorteres og pakkes nænsomt ned for at kunne blive genbrugt. ​ Det er en fordel med branchekendskab for at kunne vælge 'rigtig' bæredygtigt. Et sted at starte er med pynten hos os, men vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde unikke venues og catering i den grønne genre. Eller noget helt tredje. Genbrug er guld, det samme er vidensdeling.
 • SKAL ALT VÆRE BÆREDYGTIGT, HVIS VI VÆLGER ARTE EVENTS?
  Nej på ingen måde. Vi specialiserer os i grønne og til tider utraditionelle, men nytænkende måder at gøre tingene på. Dvs. at Arte events upcyclede pynt sagtens kan gå hånd i hånd med andet, hvis det er det, du ønsker. Hvis vi derimod står for mere end pynt, rådgiver vi gerne om æstetiske valg gjort med omtanke. Vi har respekt for, at nogle valg ikke er truffet ud fra et bæredygtighedsprincip, men er af emotionel karakter eller den økonomiske situation. Der skal dog ikke være tvivl om, at vores sjæl og hjerte brænder for valg truffet med omtanke <3
 • ER DET IKKE DYRT, NU HVOR DET ER GENBRUG OG FRA NATUREN?
  Det kræver en del at arbejde med upcycling, genbrug, cirkulær økonomi og bæredygtighed. Det er et håndværk og et håndarbejde at skabe pynt af eksklusiv karakter. Vi laver det hele selv. Vores fund er unikke og specifikt udvalgt. Grene og større installationer er svære at transportere. Alt tager tid, og vi gør vores bedste for at ændre verden (intet mindre ;)) og for at forbinde mennesket med naturen gennem pynt og events.
 • ER DET IKKE BILLIGT, NU HVOR DET ER UNIKT OG HÅNDLAVET?
  Vi arbejder med at skabe et alternativ til billig engangspynt. Derfor skal vores pynt også være tilgængeligt for andre end eliten, der kan betale sig til dyre løsninger. Derfor er udlejning en forudsætning. Kvalitet og pris hænger sammen, men vi håber at kunne redefinere, hvordan Arte events som forretning drives på. Dvs. at rigdom ikke gøres op i penge, men i lykke. Selvfølgelig skal regninger betales, og livet leves. Derfor kan man bidrage til Arte events arbejde ikke bare gennem bookinger og dermed pengetransaktioner, men også gennem donationer af overskudsprodukter eller rester fra festen mm. Så vi kan skabe cirkularitet og smukke fester igen og igen.
 • TØRREDE BLOMSTER - HVORFOR DET?
  Blomster er natur, og blomster vækker glæde. Samtidig er det en industri, der omfatter kemikalier og et stort CO2-udslip grundet transport eller opvarmning af drivhuse. Det behøver dog ikke være sådan, men det kræver, at vi køber blomster med omtanke. Hos Arte events har vi skaffet et omfattende lager af økologisk certificerede tørrede blomster, som er dyrket på marker i Hillerød af en vaskeægte ildsjæl. Det er en anden måde at tænke pynt, blomster og fest på, men det giver så god mening, at naturen dikterer vores valg - og ikke omvendt.
 • JEG VIL GERNE HAVE FRISKE BLOMSTER TIL MIN FEST
  Din fest, dine valg <3 Arte events tilbyder et alternativ til traditionel festpynt, men du kan sammensætte og gøre lige det, du har lyst til, for at skabe din drømmefest. ... og hvis du ønsker det, kan man godt få friske økologisk certificerede blomster dyrket her i Danmark. Udvalget af de friske blomster er sæsonbestemt og afhængig af den specifikke årstids vind og vejr. Brede Havekiosk tilbyder fx, at man kan komme med ud på deres mark for at se, hvilke blomster der er på vej og skabe et overblik over, hvad der blomstrer på tidspunktet for din fest.
bottom of page