top of page
IMG_4614.JPG

Events der
mærkes og huskes...

 

... for stemningen, gennemførslen og omtanken.

Du kan skabe et event med omtanke og så lille klimaaftryk som muligt...

 

... men det kræver, at man ved, hvem man samarbejder med og bruger som leverandører. Vi kan stå for pynten, men hjælper gerne med at skabe det unikke med omtanke.

 

Vi har 15 års erfaring i krydsfeltet mellem forbruger, forretning og bæredygtighed, som vi trækker på. Brug os til meget eller lidt, det er op til dig.

Oppyntning og borddækning

Skal I holde et arrangement og vil gøre lidt ekstra ud af det samtidig med at styrke jeres bæredygtige profil og grønne omstilling?

Vi sørger for det smukkeste genbrugspynt og borddækninger, der skaber stemning og samtale til dit event. Vi kan enten lave borddækning, pynte lokaler, style eller noget helt fjerde. Vi kommer og sætter op og tager ned. Detaljerne aftaler vi med dig.

Smuk upcycling

med omtanke

Har din virksomhed restprodukter, I vil have forvandlet til smuk pynt?

Vi skaber meget gerne unik pynt og nye ting af gammelt, brugt, rester eller overskudsmaterialer. Lad det indgå i jeres næste event (eller hverdag) og skab blikfang, sammenhæng og omtanke. 

Oplæg og

foredrag

Arte events holder oplæg om:

 

Et historisk perspektiv på æstetik og bæredygtighed:

Betydningen af udsmykning af både os selv og vores omgivelser er ikke noget nyt. Vi dykker ned i, hvordan vi historisk har udtrykt os som en måde at identificere os med specifikke samfundsgrupper og -klasser, og om hvordan vi i dag har skabt (forbrugs)vaner og udtryksformer, der kan spænde ben for vores gode intentioner vedrørerende klima og bæredygtighed.

En cirkulær og feminin virksomhed:

Om at starte virksomhed med en bæredygtig forretningsmodel med tre bundlinjer og en feminin approach, hvor indsigter om målgruppe og intuition driver værket. Heriblandt hvordan kreativitet og klassiske forretningsmodeller hænger sammen, og hvordan stifter af Arte events Julie-Charlotte er helt bevidst om at skabe rum og vækstmuligheder for begge.

I den ideelle verden:

Bæredygtighed er holistisk, og både natur, teknologi, menneske og samfundet skal ses i dette lys. Dét er komplekst, men giver anledning til refleksion og store spørgsmål om livet. Stifter af Arte events Julie-Charlotte er uddannet cand. it og brænder for, hvordan vores livsførelse påvirker os som mennesker - hvor både naturen, teknologi, staten, drømme, historie og fortiden spiller ind.

Reception med et ekstra pift

 

Vi sørger for upgradede champganeglas, duge på bordene, blomster og hvad du ellers ønsker. Et setup som enten du selv kan klargøre efter medsendt instruks, eller som vi kommer og sætter op og tager ned. 

Vi gør mødelokalet klar til fest

Måske holder i fredagsbaren, reception, julefrokosten eller lancering af et nyt produkt i jeres virksomhedslokale. Vi forvandler kontorstemningen til feststemning, der bringer dine ansatte sammen.

Vi ved, hvad det vil sige at holde et arrangement...

 

... og at hver ting skal tænkes igennem og ned i detaljen. Der kan også være virksomhedsønsker- eller begrænsninger, vi skal tage højde for. 

Stifter af Arte events Julie-Charlotte er tidligere marketings- og kommunikationschef i et mediehus, redaktør på et magasin med et oplag på 55.000 eksemplarer og desuden været med i planlægning og afvikling af flere konferencer og messer.

 

Hun er cand.it fra IT universitetet i kommunikation og design. På et personligt plan har både større og mindre fester skabt erfaringsgrundlag for Arte events.

bottom of page