top of page

Begrænset af bæredygtighed?

Nogle ville sige, at noget af det sværeste ved at ville leve grønt er de begrænsede valgmuligheder. Til dels kan jeg give dem ret, men når man først har affundet sig med det, gør det ikke så meget. Så ser man guld i genbrug, smuk i brugt, muligheder for det unikke og at sætte sit eget særpræg.
Det samme gælder for økologi

Jeg har siden, jeg var 17 år - og før endda da min mor også arbejdede i en helsekostbutik - gået op i at spise økologisk. Jeg har beskæftiget mig med det som et arbejde, en hobby og en livsstil. Derfor har jeg udviklet skyklapper, når jeg er ude at handle.


I den ideelle verden


... Så købte jeg kun lokalt og sæsonbetinget. Vores familie får Simple Feast på ugentlig basis, vi spiser 95% af tiden økologisk (der er ingredienser og produkter, der er svære at finde økologiske, men lad mig sige: det er blevet meget lettere og billigere end i 2007).
1 view0 comments

Comments


bottom of page