top of page

Indblik i afholdte begivenheder

Mine idéer og forslag har rødder i, hvem I er, og hvad I ønsker. Jeg vil forsøge at bringe det personlige ind samtidig med at understøtte stedet, hvor festen skal holdes. Jeg går meget op i at skabe stemninger, så jeres fest huskes og indtænker altid, hvordan der kan blive skabt samtaler og autencitet. Jeg har blik for detaljen og styr på det. Alt sammen selvfølgelig gjort med omtanke for miljøet og mennesket.

Jeg gør det brugte til det smukke.

Havehygge

I picnicstyle i haven blev der holdt en intim begivenhed for 30 venner. Alle tog en ret med til en fælles buffet, som kunne nydes på græsset ved de små borde - som var årstidskasser med duge. Dugene var fra gemmerne og rester af stof klippet til. Dertil hjemmelavet iste lavet på økologisk "Sommer-te" i flasker, der engang indeholdt tomat passata.

BUDGET: Så lidt som muligt

UDGIFTER: Ingredienser til 3 retters vegetarmiddag samt drikkevarer og velkomstsnacks.                       FSC-mærkede engangsbåde, servietter og manillamærker.

Intimt ph.D. arrangement

Hyggen indfandt sig i et slidt forsamlingshus i en haveforening på Amager. Der blev afholdt en økologisk og vegetarisk middag for xx antal person for den nyudklækkede ph.D. Vi stod for:

PYNT PÅ BORDENE 

Det var en kombination af gamle flasker som lysestager, fyrfadslysestager der hørte til forsamlingslokalet, tørrede blomster fra egne blomsterbuketter. Dertil små tavler med information på bordet med velkomstdrinks. 

 

Trivial Pursuit Genesis kort for at få samtalen igang ved bordene.

SAMMENSÆTNING AF MENU

GRAFISK DESIGN AF FORSIDE

Poolparty med omtanke

Mad og drikke

Pynt 

Stedet
 

05

Design af stand på Sund Livsstil messe

Hvordan får vi besøgende, som endnu ikke kender os til at ligge mærke til os på en messe med over 100 stande? Det var spørgsmålet, og her er hvad jeg gjorde for at få standen til at skille sig ud:

I 2014:

Jeg foreslog, at vi lavede en væg af paller, hvor magasiner til gratis uddeling lå i og som skulle prydes med mos og et grønt, råt udtryk. Jeg klippede hul i et magasin for at få det til at ligne, at en blomst blomstrede ud af magasinet - som et lille ekstra blikfang som de besøgende kunne studse over og i overført betydning: magasinet blomstrer.

I 2013:

Min løsning var at lave et "loft" lavet af kokodame, som jeg havde fået inspiration til efter en rejse i Japan. Det blev storslået, og vi fik mange positive kommentarer med på vejen. Vi fik desværre ikke taget noget billede af det skønne grønne loft. 

Foruden at jeg designede standen, var jeg koordinator fra start til slut.