top of page
Image by Fakurian Design
Bredegaard_Negativ_edited.png

Tilknyttet festarrangør
hos Bredegaard festlade

 

Bredegaard er beliggende i Humlebæk. Det oser af charme indendøre i den gamle festlade og udendørs er der de smukkeste grønne arealer og en pool.

 

Bredegaard har en bæredygtig profil, der stemmer overens med Arte events hjerte og formål - og så er det søde mennesker, der ejer stedet. 

 

Hold din fest hos Bredegaard med Arte Events som festarrangør (vi arrangerer og laver selvfølgelig også pynt til det sted, du ønsker).

 • kandidat i digitalt design og kommunikation fra IT Universitetet

 • bachelor i humanistisk informatik fra Aalborg Universitet i København

 •  5 års erfaring i kommunikationsbranchen, hvoraf to af årene var som chef for en kommunikation- og marketingsafdeling i et mediehus.

 • Været projektleder og ansvarlig for afvikling af messer og konferencer.

 

 • I privat regi har hun afholdt adskillige aften- og dagsarrangementer, hvor pynt og det praktiske der følger med har fyldt meget. Og er en af baggrundene for Arte events.

Hvis du ønsker at holde et arrangment i din virksomhed, som har bæredygtighed og særlige oplevelser, er du kommet til det helt rigtige sted.

Gør brug af det, der er.

Det lokale, alle har en rolle og kan bidrage.

Genbrug er guld
One mans trash, another mans tresure
Fra skrot til slot
Reduce Reuse Recycle

Skills:
- Programmer: Trello, Wix super-bruger, Figma og de klassiske som InDesign og Photoshop. 

 • Jeg skaber selv magien og dit unikke udtryk og fest idet jeg idégenererer, designer, kreerer med egne hænder og øjne.

 • Grafisk produktion til online og trykte medier

 • Finder ind til din festidentitet og udtryk

 • Idégenerering

 • Planlægning, koordinering og sparring

Alle skal have mulighed for en smuk fest, der ikke trækker på naturens ressourcer.

Keywords
- Jeg fusionerer: boheme, natur, minimalisme, genbrug med stil.

Jeg vil gøre som meget som muligt. Jeg idéudvikler, designer og printer invitationer, bordkort, menu mm. 

Alle skal have mulighed for en smuk fest, der ikke trækker på naturens ressourcer. Et bæredygtigt valg.

WHY

 • Det er vigtigt at fejre livets højdepunkter - uden at trække på jorden ressourcer.

 • Bæredygtige fester med høj æstetik. 

OM MIG
Jeg er bryllups- og festarrangør med høj æstetik og øje for bæredygtighed. 

Det vigtige for mig er, at din fest bliver ligesom, du ønsker det. Jeg kan hjælpe med meget eller lidt, det er helt op til dig, og du kan justere alt efter dit behov undervejs.

Sammen brainstormer og kommer vi på idéer og gennemgår praktiske ting, og jeg sørger for, at alt er husket og snakket igennem. Jeg stiller de nysgerrige og afklarende spørgsmål, de spørgsmål du allerede har svaret på og det du endnu ikke har tænkt på.

Festen er kulminationen af de gode forberedelser, og jeg sørger for, at det spiller før, under og efter. 

Din fest, dit udtryk. Jeg elsker at få personligheder til at træde frem i udtryk og udførsel, så man kan se og mærke, at det er netop din fest. 

Jeg tilføjer prikken over i'et, der gør, at din fest kan huskes og mærkes. 

Den pæne fest men upersonlige fest. Sørg for at bringe dig selv i spil og tænk på at skabe stemninger ved at lægge op til samtaleemner, minder eller smil.

De kolde begreber som marketing og branding stritter lidt når, vi taler om den personlige, unikke fest.

 

Hvad er betyder en bæredygtig fest?
Det betyder i hvert fald ikke, at det skal være gråt og kedeligt, tørret og ferskt. Dine drømme skal indfries, og det der kan være bæredygtigt, bliver det.

Det betyder fx, at maden og blomsterne følger sæsonen, og så tilføjer vi de ting, der gør, at det bliver dit udtryk. 

Din fest, dit udtryk. Jeg elsker at få personligheder til at træde frem i udtryk og udførsel, så man kan se og mærke, at det er netop din fest. 

Jeg tilføjer prikken over i'et, der gør, at din fest kan huskes og mærkes. 

Jeg har en kærlighed for smukke, sanselige ting. For genbrug og omtanke med forbrug. For det personlige og anderledes. For stemninger og kreativitet. Og ikke mindst for struktur, planlægning og udførsel. Alt gjort på en inspirerende og glad måde med et skønt samarbejde.

Leder du efter måder at pifte dit festlokale op på? Når tallerkenerne er standard-service, stolene kedelige, gardinerne grimme og akustikken dårlig, så skal der gøres lidt for at sætte det hyggelig præg, der indbyder til fest. 

 • lav zoner

 • sørg for hyggelig belysning. Er det vinter og solen går ned kl. 16, så skal der være passende belysning resten af aftenen og måske der skal kunne slukkes yderligere, hvis der skal fyres op for et dansegulv

 • kender folk ikke hinanden og vil du gerne have folk til at mingle? Det sker oftest ikke af sig selv, hverken til konferencer eller private fester, men du kan hjælpe processen igang ved at sørge for, at der er noget at snakke om. Noget let tilgængeligt - ligesom det at snakke om vejret.

 

En fest skal være mere end "Vi var der, var fine og havde en gave med. Vi fik noget at spiste og snakkede kort med værterne."

MIN HJÆLP TIL SELSKABSLOKALET

MIN HJÆLP PÅ FULL/HALF SERVICE LOKATIONER

MIN HJÆLP FRA START TIL SLUT

MIN HJÆLP ON/OFF

MIN HJÆLP PÅ DAGEN

Du kan på flere portaler finde locations, hvor du kan holde fest. Jeg samler på steder, der er lidt anderledes end det gængse - for det er sådan, jeg gerne selv vil holde fest.

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Da jeg gik på universitetet, var jeg på udveksling i USA, hvor en professor i Public Relations i en forelæsning sagde: "I skal finde det, I interesserer jer for og kombinere det med den uddannelse, I har valgt." Det tog mig ikke lang tid at finde ud af, at jeg selvfølgelig skulle kombinere helsekostverdenen med kommunikation - så det har jeg gjort, og det har ført mig til det ene, til det andet og nu her som festarrangør af bæredygtige begivenheder. 

Med årene har jeg ladet min intuition fylde mere. Som universitetsuddannet har jeg stimuleret én side af mig selv og fundet ud af, at vejen for mig er når, jeg bruger hele mig - mit talent for planlægning, min evne til at få gode idéer og være kreativ og mit øje til mennesker og relationer. 

Jeg fusionerer det praktiske med det kreative, det grafiske med det fysiske og min viden om grøn livsførsel, genbrug og bæredygtighed med min viden om afholdelse af succesfulde arrangementer, der bliver husket. 

Husket for stemningen, detaljen, gennemførslen.

Jeg gør det brugte til det smukke.

Jeg har i de sidste 15 år arbejdet med fokus på den grønne verden med omtanke på miljøet og den enkeltes sundhed. 

Jeg har over 5 års erfaring i kommunikationsbranchen, hvoraf to af årene var som chef for en kommunikation- og marketingsafdeling i et mediehus. Jeg har været projektleder og ansvarlig for afvikling af messer, konferencer og andre arrangementer.

Jeg er her for dig i det omfang, du ønsker. 

Står du i sidste sekund og indser, at du ikke selv kan nå de sidste forberedelser eller har brug for hjælp på selve dagen? Du er altid velkommen til at kontakte mig last minute.

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

bottom of page