top of page
Borddækning med tørret brudeslør

Unik pynt
på lejebasis

Gå på opdagelse i vores opdækninger, pynt og pakker - og spørg altid, hvis du er tvivl. Vores mål er at gøre det let for dig at vælge smukt og godt.

IMG_6845.JPG

Din endelige booking træder først i kraft efter bekræftelse på ledig pakke den pågældende dato, du ønsker at booke. Du kan enten sende din forespørgsel på booking via bookingsystemet eller du kan ringe eller skrive en mail til os. Vi håber at høre fra dig.

Vi ved, hvad det vil sige at holde et arrangement...

 

... og at hver ting skal tænkes igennem og ned i detaljen. Der kan også være virksomhedsønsker- eller begrænsninger, vi skal tage højde for. 

Stifter af Arte events Julie-Charlotte er tidligere marketings- og kommunikationschef i et mediehus, redaktør på et magasin med et oplag på 55.000 eksemplarer og desuden været med i planlægning og afvikling af flere konferencer og messer.

 

Hun er cand.it fra IT universitetet i kommunikation og design. På et personligt plan har både større og mindre fester skabt erfaringsgrundlag for Arte events.

Reception med et ekstra pift

 

Vi sørger for upgradede champganeglas, duge på bordene, blomster og hvad du ellers ønsker. Et setup som enten du selv kan klargøre efter medsendt instruks, eller som vi kommer og sætter op og tager ned. 

bottom of page