top of page
ARTE-5.png
IMG_9101.JPG

JEG GØR DIN FEST
TIL NETOP DIN  FEST

Jeg arrangerer personlige og bæredygtige arrangementer for private og firmaer. Jeg har fokus på at skabe stemninger og finde løsninger, der er er smukke, bæredygtige og som afspejler dig. 

ALLE FESTER KRÆVER OMTANKE

fakurian-design-huMWfB_5jrY-unsplash_edited.jpg

PLANLÆG

SELV FESTEN

Jeg idégenererer og kommer med forslag til pynt, personlighed og måder at skabe stemning på. Du står selv for festen og planlægningen - men jeg hjælper selvfølgelig i den udstrækning, du ønsker.

Read More
fakurian-design-huMWfB_5jrY-unsplash_edited_edited_edited.png

DIN FESTARRANGØR

FRA START TIL SLUT

Hvadenten du skal holde et intimt arrangement eller det helt store gilde, så jeg står jeg gerne for det hele. Se mig som din forlængede arm og ekstra hjerne, der har styr på koordinering, idéer, udførsel og at skabe en vidunderlig proces og fest.

Read More
fakurian-design-dPTvB0GePMI-unsplash_edited.jpg

FIRMA-

ARRANGEMENTER

Skab et bæredygtigt arrangement der både vækker opsigt og styrker dit firmas profil. Jeg tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker  og sammensætter spektakulære rammer for dit arrangement.

Read More
IMG_5218.JPG
IMG_4730.JPG

BEGIVENHEDER MED OMTANKE

Alle skal have mulighed for en vidunderlig fest, der ikke tærer på naturens ressourcer. Bæredygtighed indtænkes i form af genbrug og bæredygtig producerede varer. Lige fra blomster, borddækning og pynt til opbevaring af mad left overs, skånsom vask af tekstiler og genanvendelse af udsmykningen. 

ARTE kombinerer æstetik med bæredygtighed. Vi gør op med forbrug og smid-væk kulturen til fordel for cirkulær økonomi og omtanke i hvert eneste led.

2014-05-03 14.29.26
DSCF8273_edited.jpg

Det er op til dig, hvor meget ARTE skal stå for
- intet er for småt eller stort. At være en del af din begivenhed, er for ARTE noget særligt, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skabe din unikke begivenhed.

Kontakt meget gerne ARTE for at høre mere.

arte@....
tlf.: 27575655


 

Home: Contact
bottom of page