top of page
ARTEEVENTSFrame 1.png
IMG_3305.JPG

Arte events gør op med forbrug og smid-væk-kulturen og skaber gennemførte og smukke events med omtanke - udelukkende gennem upcycling, recycling og genbrug. 
Alle produkter er designet og produceret af Arte events i København.

Vi udlejer unik håndlavet pynt til din fest

Vi tilbyder

BRAINSTORM PÅ PYNT

Med relativt få midler kan du skabe stemning og pynt, der rammer din fest ind på smukkeste vis.

Vi brainstormer og kommer på idéer, der skaber stemning til din fest. Vi samler idéerne inklusiv trin-for-trin arbejdsopgaver, som du enten selv udfører eller som vi hjælper med. 

Det her er til dig, der gerne selv vil stå for det meste, men gerne vil have hjælp til at finde den røde tråd og få indsigter om, hvad der giver størst udbytte. Udbytte i form af arbejdsindsats og pyntens synlighed og stemning.

LEJE AF PYNT & BORDDÆKNING

Vi har et udvalg af pynt, som du kan vælge imellem. Noget pynt kan sendes, andet kommer vi og sætter op.

 

Vi har vimpler, borddækning og færdige pakker med pynt klar - til middagsselskabet, brylluppet, navngivningsfesten eller lige det event, du drømmer om.

Vi elsker at forvandle et rum og at skabe en stemning. Vi sammensætter og laver gerne customized løsninger. Alt er på lejebasis, så de skræddersyede løsninger er til at betale. 

FIRMAER, PR & BUTIKKER

Skab et arrangement med omtanke, der vækker opsigt og styrker dit firmas bæredygtige profil.

 

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker og sammensætter spektakulære rammer for dit arrangement. 

 

Det kan være til en tema- eller inspirationsdag, et event eller fest, en konference eller som ekstra forkælelse til dine medarbejdere.

Vi kommer ud og gør klar og tager ned igen, så du kan fokusere på dine øvrige arbejdsopgaver. 

Vi kan forvandle et rum, style og skabe stemning. Vi kan også stå for en sublim borddækning - altid med æstetik og genbrug i højsædet. 

Udforsk vores upcyclede pynt

Vi bruger ting fra naturen og finder sager fra genbrug.

Det forvandler vi og skaber unik, håndlavet pynt ud af.

Udforsk vores upcyclede pynt

Vi bruger ting fra naturen og finder sager fra genbrug.

Det forvandler vi og skaber unik, håndlavet pynt ud af.

Fester og arrangementer betyder oppyntning og borddækning, men ofte bliver materialer og ting kasseret efterfølgende - ting der kunne genbruges bliver smidt ud.

Det skaber vi et alternativ til.

Vi passer på naturens ressourcer såvel som på mennesket

Udforsk vores upcyclede pynt

Vi bruger ting fra naturen og finder sager fra genbrug.

Det forvandler vi og skaber unik, håndlavet pynt ud af.

Omtanke i hvert eneste led

GENBRUG & KREATIVITET

 

Arte events er opstået ud fra tanken om, hvor langt vi mon kan komme med det, vi allerede har. Hvis vi lader kreativiteten lede, så kan gammelt blive til nyt og brugt blive til smukt. Med andre ord upcycler vi, hvor æstetik og omtanke går hånd i hånd, og som kan bruges igen og igen.

 

VI LAVER SELV 

GRAFISK ARBEJDE

 

Vi designer invitationer, bordkort, skilte, hjemmesider mm. til din fest. Meget laver vi i hånden og resten bliver printet så bæredygtigt som overhovedet muligt.

ØKO BLOMSTER

DER GENBRUGES

 

Blomsterne er økologisk certificerede og dyrket på en mark i Hillerød i Danmark af Brede Havekiosk. De kan bruges fra fest til fest, og afknækkede blomsterhoveder sætter vi på snor og laver hængende blomster-arrangementer af. Hvis der ønskes friske blomster anbefaler vi certificerede økologiske og danske blomster i sæson fra fx Brede Havekiosk.

OVERSKUDS- ELLER NATURMALING

Vi gør brug af projektet Paint it forward, der sørger for, at overskudsmaling fra malerindustrien - maling som skulle være brændt - får mulighed for at få nyt liv. Det gør det hos Arte events.

VI SYER SELV

 

Vores symaskine bliver flittigt brugt til at skabe det helt rigtige og nutidige udtryk til fx servietter, vimpler, duge og anden customized pynt.

RENE LYS

 

Levende lys er nøje udvalgt, så de er så milde som muligt for miljø og menneske med fokus på at have nok brændtid, så de holder hele arrangementet. Vi samarbejder bl.a. med Sollys, der i Ballerup producerer smukke plantefarvede bivokslys.

Unikt,
bæredygtigt
og nemt

Vi elsker at skabe det smukke til din fest, så du og dine gæster kan nyde æstetikken og stemningen.

IMG_20220508_211333-1.jpg

instagram @arte.events

Tak for din tilmelding. Hav en skøn dag.

  • Instagram
bottom of page